FR / NL

ATTENTIE! / ATTENTION!

Het 'centre de formation pour le français médical' maakt nu deel uit van ons nieuwe bedrijf Work your Way to France.
Voor toegang tot de database van medische termen, klik hier.
Le centre de formation pour le français médical a été intégré dans la SARL Work your Way to France.
Pour l'accès à la base de données de termes médicaux, cliquez ici.

Het opleidingsinstituut en overnachtingen

Het opleidingscentrum

Het opleidingsinstituut met de naam ‘Centre de Formation pour le Français Médical’ ligt zeer landelijk in het centrum van Frankrijk en beschikt ter plaatse over een gîte waar u als klant voor een geringe meerprijs kunt overnachten. In een oase van rust met prachtige vergezichten over de groene heuvels met heggen van het natuurpark de Morvan, kunt u zich geheel concentreren op het bestuderen van de Franse taal. De lessen vinden plaats in een inspirerende ruimte waar het prettig vertoeven is.   

2.   De volgende Franse instellingen hebben gebruik gemaakt van onze diensten:

AIST 89 Avallon, AST 74 Annecy, Centre hospitalier d’Autun, Centre hospitalier de Chalon-sur-Saône, Centre hospitalier de Decize, Centre hospitalier de Nevers, Clinique de Carpentras, Clinique de Châlons-en-Champagne, Clinique de Châtellerault, Clinique de Cosne-sur-Loire, Clinique d’Epernay, Clinique de Montbéliard, MT71 Mâcon, MTN Nevers, SMIA Angers, Universitair Ziekenhuis Brussel …
… en vele cursisten die als ‘libéral’ gevestigd zijn. 

De volgende medische beroepen hebben een cursus op hun vakgebied gekregen:

Huisarts, Bedrijfsarts, Anesthesioloog, Maag-Darmchirurg, Algemeen chirurg, Uroloog, Endocrinoloog, Orthopedisch chirurg, Oogarts, Gynaecoloog, KNO-arts, Cardioloog, Kinderarts, Plastisch chirurg, Internist, Neuroloog, Vaatchirurg, Radioloog, SEH, Fysiotherapeut, Verpleegkundige, Audicien, Ziekenverzorger 

3.   Overnachtingen

I   Préporché (Natuurpark Morvan, Bourgogne) : gîte bij het instituut

Bij het opleidingsinstituut, dat in een boerderij op het Franse platteland is gevestigd, hoort een gîte waar de cursisten voor een geringe meerprijs kunnen verblijven.
U beschikt ter plaatse over een woonkamer (40 m2) met open keuken (20 m2), een badkamer met douche en ligbad, 1 tweepersoonsslaapkamer, 1 slaapkamer met twee aparte bedden en tuin met uitzicht. De gîte ligt op 4,5 km van het stadje Moulins-Engilbert  en 7 km vanaf Saint-Honoré-les-Bains. Voor cursisten die met het openbaar vervoer komen, is het mogelijk om tegen een bijdrage in de onkosten een auto van het instituut te lenen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen.

II   In heel Frankrijk, bij u thuis of bij u op de werkvloer

Het is ook mogelijk dat de lessen bij u thuis of op uw werk worden gegeven.
Afstanden tot 50 km vanaf Préporché (enkele reis):
Geen extra kosten
 Afstanden verder dan 50 kilometer (enkele reis):
Een kilometermeerprijs van 20 cent per gereden kilometer
Afstanden verder dan 75 km (enkele reis):
Wanneer u zelf over een goede accommodatie voor overnachtingen beschikt, kan de cursus zonder meerprijs tot 375 km van Préporché bij u thuis of op het werk worden aangeboden. Daarboven geldt een meerprijs van 20 ct/km per gereden km. In het geval van hotelovernachting door de docent, geldt een meerprijs van 75€ per dag.

Voor uitgebreide informatie over het instituut, zie in het menu ‘extra info > het instituut’.